KONCERT U UMAGU

Rasprodane karte za Fatboy Slima

25.05.2010 u 14:46

Bionic
Reading

Legenda svjetske elektronske scene Fatboy Slim u Hrvatskoj izazvao je veliko zanimanje te su karte za njegov nastup u Umagu 28. svibnja rasprodane

Prvi nastup Fatboy Slima u Hrvatskoj održat će se 28. svibnja na stadionu Stella Maris u Umagu. Svi oni koji su čekali zadnji čas za kupnju ulaznica, ipak neće moću pogledati elektronsku predstavu.

Naime, organizatori Umagination i Beck's javljaju da su sve karte za koncert rasprodane. Na nastupu Fatboy Slima, a potom na partyju na otvorenom očekuje se hrvatska publika, ali i ona iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske, Austrije i Italije.

Fatboy Slim, britanski DJ i pionir elektronske plesne glazbe, u Umag stiže privatnim zrakoplovom na dan koncerta, a odsjest će u predsjedničkom apartmanu hotela s pet zvjezdica Kempinski Adriatic.

'Na nastupe više ne nosim ploče, jer su sada tako koncipirani da koristim dosta vizualnih efekata. Stoga, i glazba i video te svjetlosni efekti koje koristim na svojim nastupima dolaze izravno iz računala. Sada je to pravi audio-vizualni šou i to mi se jako sviđa. Može se očekivati i nešto mojih snimki, a što ću vrtjeti te noći ovisi o raspoloženju publike i o njihovim reakcijama. Moj cilj je uvijek napraviti dobar party, odnosno osigurati da se moja publika dobro zabavi', najavio je svoj nastup Fatboy Slim.

Informacije o ostalim događanjima koji očekuju posjetitelje u Umagu možete pronaći na službenim stranicama organizatora.