TONY CETINSKI

Popuš.. sam dvije nominacije

16.05.2010 u 07:52

Bionic
Reading

Neki izvođači bili su oduševljeni osvojenim nagradama, dok su drugi izrazili svu svoju ljutnju zbog izgubljenih Porina, poput Tonyja Cetinskog

Dodjela 17. po redu Porina u Biogradu na moru protekla je uglavnomu dobroj atmosferi. U green roomu bilo je i više nego veselo kada su prezenteri krenuli s proglašenjem pobjednika. Kao da se predstavnicima medija i samim glazbenicima svidio izbor žirija.

Kako uvijek ima iznimaka, tako je bilo i ovoga puta. Naime, Tony Cetinski bio je razočaran što je izgubio dvije nominacije za Porina. 'Popuš.. sam dvije nominacije. Jedna je za najbolji video program, a druga za koncertni album. Smatram da je moj koncert u Areni bio odličan, a i DVD je prekrasno izgledao. Uostalom, DVD iz Arene je najprodavaniji do sada u Hrvatskoj', kazao nam je Tony koji je ipak osvojio Porina za hit godine, koji je izabrala publika.


Bojan Jambrošić, koji je bio nominiran za novog izvođača godine, nadao se pobjedi. Odnosno, bio je siguran da će osvojiti diskografsku nagradu, no razočarenje se vidjelo na njegovu licu. 'Ma nisam razočaran, ali mogli su barem napisati pjesmu koju sam pjevao kako treba', kazao nam je mladi pjevač te se otišao družiti s Carlom Belovari koja mu je bila pratnja na Porinu.

Marko Tolja dobio je Porina za najbolji muški vokal i kako nam je sam kazao: 'Ovo je suludo, još uvijek se tresem i ne mogu vjerovati da sam baš ja pored toliko iskusnih glazbenika osvojio nagradu.'

Što se tiče najboljeg ženskog vokala i albuma, nagradu je osvojila diva koja dugo vlada hrvatskom scenom, a prvu nagradu uručio joj je Mirza Džomba koji je bio u ulozi prezentera, što je nju posebno oduševilo.

'Drago mi je što je Mirza bio taj koji mi je dao nagrade. Sjećam se onih njegovih golova i skokova do plafona, to je bilo nešto fantastično. Tako se i ja znam vinuti u visine kada želim dodirnuti neka emocionalna stanja', rekla nam je Josipa kojoj uopće nije važno koliko je Porina osvojila. 'Lijepo je što sam osvojila Porine, ja ih ni ne brojim', rekla je Lisac koja je osvojila tri Porina.

'Meni je drago što sam napravila novi album te povjerenje dala Elvisu Staniću, no najveća nagrada je ona koja se događa na koncertima. Pjesme su prihvaćene i ljudi ih obožavaju', zaključila je Josipa priču oko reakcija na Porine.