ŽEDNI DEČKI

Metallica traži samo goleme količine domaćeg piva

13.05.2010 u 15:53

Bionic
Reading

Dečki iz Metallice tražili su domaće specijalitete i domaće pivo te prijevoz u luksuznim Mercedesima

James Hetfield

Počelo je odbrojavanje do velikog open air koncerta Metallice  koji u nedjelju, 16. svibnja na zagrebački Hipodrom dovode Ožujsko - glazbena točionica i Lupa Promotion. Ljubitelji jednog od najglasnijih bendova u svijetu rocka i metala, uživat će u najvećem i najžešćem ovogodišnjem spektaklu koji se u Hrvatskoj iščekivao preko dva desetljeća.

Metallica, koja je svoj kultni status u Hrvatskoj potvrdila iznimno velikim interesom za ovaj koncert, u metropolu dolazi u nedjelju nekoliko sati prije nastupa. Osim savršenih tehničkih uvjeta koje organizator mora ispuniti prema omiljenim metalcima, bend je tražio lokalne specijalitete, velike količine domaćeg piva i najudobniji prijevoz pa će kroz Zagreb protutnjati u luksuznim Mercedesovim vozilima.

Vrata Hipodroma otvaraju se u 17 sati, a preporuka sretnicima s ulaznicama je ta da već u 19 sati budu na mjestu događanja i poslušaju predgrupe High on Fire i fantastični danski bend Volbeat, koji će zagrijavati publiku prije Metallice. Ulaz za sve posjetitelje koncerta bit će sa strane prema Bundeku, a obavljat će se tri provjere ulaznica:
1. vizualni pregled ulaznice
2. osobni pregled
3. očitavanje valjanosti ulaznice čitačem bar-koda.

Pripreme za spektakl

Svi koji u posljednji tren planiraju posjetiti najveći open air koncert ove godine, ulaznice još uvijek mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Ticketproa, a u subotu i nedjelju i na blagajni Hipodroma (od 9 do 21 h) koja je smještena u Ulici Josefa Antola (preko puta parkinga).

Svi koji imaju ulaznicu za koncert svoja će vozila, bez naknade, moći ostaviti na parkingu iza zgrade Ine, a autobusi se parkiraju na parkiralištu Velesajma. Ipak, najsigurniji dolazak na koncert onaj je javnim prijevozom zbog čega je Zagrebačka pivovara, u sklopu akcije Razmisli – kad piješ ne vozi te u partnerstvu sa ZET-om organizirala besplatan javni prijevoz na koncert, uz predočenje ulaznice za koncert.

Koncert će se održati bez obzira na vremenske uvjete, a preporuka posjetiteljima je da ponesu kabanice, jer se kišobrani, kao ni deke i stolice, neće smjeti unositi unutar ograđenog prostora gdje će se koncert održati.

Metallica: The Unforgiven III (uživo u Oslu)