PARTY U ARENI 22.05.

Tportal poklanja dvije ulaznice za Davida Guettu

13.05.2010 u 15:33

Bionic
Reading

Tuborg Green Beat bit će prvi elektronski događaj u Areni zahvaljujući nastupu Davida Guette. Naime, u ovom trenutku prodano je više od 10.000 ulaznica za Guettin nastup, a svi V.I.P stolovi i lože rasprodani su, no tportal.hr poklanja dvije karte za ovaj veliki događaj

Da će nastup Davida Guette na Tuborg Green Beatu biti veliki događaj, moglo se pretpostaviti već prilikom prvih najava. No u posljednjih se nekoliko tjedana u Hrvatskoj razvila prava 'guettomanija', a interes publike nadišao je sva očekivanja. Naime, u ovom je trenutku prodano više od 10.000 ulaznica za Guettin nastup u zagrebačkoj Areni 22. svibnja, a svi V.I.P stolovi i lože rasprodani su.

Razlog te guettomanije mogao se vidjeti prošle subote u beogradskoj Areni gdje je Guetta u trans bacio 15.000 posjetitelja. Neobjašnjiv je taj utjecaj i kontakt koji s publikom ima Guetta, ali u Beogradu su tri generacije plesale uz njegovu glazbu i pozitivne vibracije koje je slao s pozornice. U svakom slučaju, vrhunska produkcija Arenu će 22. svibnja pretvoriti u veliku plesnu pozornicu, a The World is Mine When Love Takes Over, One love Sexy Chick i mnogi drugi Guettini hitovi Hrvatima će poslati poruku ljubavi.

Tuborg Green Beat bit će prvi elektronski događaj u zagrebačkoj Areni, a zahvaljujući nastupu Davida Guette, bit će i najveći party održan u Hrvatskoj. Ulaznice se za zagrebački spektakl, po cijeni od 280 kuna za parter te 250 kuna za tribine, mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

U sklopu Tuborgove akcije Nemoj piti i voziti! ulaznice za Tuborg Green Beat David Guetta vrijede i kao karte za zagrebački javni prijevoz, i to od 16 sati 22. svibnja do 4 sata 23. svibnja.

Po jednu ualznicu osvojili su Velimir Harapin i Danijel Nikolić