NAJBOLJE OD PORINA

Remi odbacila reperske krpice i zadivila izgledom

13.05.2010 u 15:19

Bionic
Reading

Gala koncertom Najbolje od Porina u srijedu je u dupkom punoj dvorani u Biogradu započeo centralni dio ovogodišnjeg Porina

Na koncertu su se u vrlo zanimljivim kombinacijama nizale pjesme koje su prošlih godina na Porinu osvojile nagradu za pjesmu i hit godine. U ulozi voditeljice sve je osvojila šarmom, ali i izgledom Remi iz Elementala, koja je odbacila reperske krpice i pokazala svoju znatno ženstveniju stranu.

Koncert su otvorili Tomislav Bralić i klapa Intrade s Oliverovom Cesaricom', nakon čega su se za mikrofonom nizali Parni valjak sa 'Sve još miriše na nju', Josipa Lisac koja je otpjevala Gibonnijevu pjesmu 'Ako me nosiš na duši', Tony s dirljivim '23. prosincem' te Marijan Ban, koji je s rivesicama otpjevao 'Jugo' te 'Ruzinavi brod'.

Za mikrofonom se našlo mjesta i za Nataly s Oliverovim 'Tragom u beskraju', duet Luke Nižetića i posebno seksi Vanne u pjesmi 'Da ti nisam bila dovoljna', Massima koji je otpjevao Rundekov Apokalipso i s Nenom Belanom hit 'Zar više nema nas' te za duet Harija Rončevića i Bojana Jambrošića, koji je pokupio najveći vrisak mladog dijela publike. Koncert je zatvorio Gibonni s 'Činim pravu stvar' i 'Oprosti'.

Biogradska publika željna dobre glazbe uživo odlično je prihvatila sve nastupe te stvorila vrlo veselu atmosferu kao najbolju uvertiru u dane i programe koji slijede. Kako je to izgledalo, moći ćete provjeriti u petak navečer kada će na HTV-u biti prikazana snimka koncerta.

Biograd, inače, ovih dana živi u punoj raskoši, s limuzinom koja vozi izvođače, kafićima koji rade koliko hoće, promocijama novih albumima i odličnim živim svirkama u izobilju.