BEZ LAŽNOG GLAMURA

Žanamari završila spot za 'Ljubav'

09.05.2010 u 14:35

Bionic
Reading

Žanamari je odlučila razbiti monotoniju lažnog glamura hrvatskih spotova prepunih skupih auta, ogromnih hotela i večernjih toaleta, pa je njen najnoviji singl dočaran videouratkom čija se radnja odvija oko male kamp-kućice u Gradićima blizu Zagreba

Žanamari Lalić stigla je na snimanje spota za svoj najnoviji singl Ljubav neopterećena i puna povjerenja u režisera Darka Drinovca te Viktora Dragu koji je osmislio stajling, ljude koji su već surađivali s njom na spotu za Treba mi snage za kraj. Stihove i glazbu potpisuje Mario Kovač, a za aranžman je zaslužan Igor Ivanović, tim ljudi koji stoji iza velikog prošlogodišnjeg hita Crni leptire

Samu pjesmu dosad već vjerojatno jako dobro znamo, s obzirom da se vrti na radiju oko mjesec dana, no obožavatelji Žanamari moći će vidjeti i novi spot u Zagrebu za oko dva tjedna, prije nego se pojavi na televiziji. Spotom za singl 'Ljubav' također će se predstaviti na CMC festivalu u Vodicama 18. i 19. lipnja.

Ono što će njeni ljubitelji moći vidjeti, jednom kad se spot pojavi u medijima, bit će njezin novi bend Syndrome i bivšeg mistera Hrvatske te manekena Matiju Mejaškog, koji je nosi u naručju oskudno odjevenu na livadi u blizini kamp-prikolice. Sve to izgleda nam prilično seksi i zanimljivo.

'Radnja spota odvija se oko malene kamp-kućice koja metaforički predstavlja moj mali svijet. Ovakva mi se ideja spota svidjela od početka. Dok drugi snimaju u Ferrarijima, ja snimam u kamp-kućici iz 80-ih. Mislim da to ima više duha i arta, a i bliže je stvarnom životu nego isfuravanje nekog lažnog glamura. Vidjela sam nekoliko kadrova i prezadovoljna sam viđenim. Svaka muka se isplatila i jedva čekam da moja publika vidi krajnji rezultat!', kaže Žanamari.