Glazba KAD PIJEŠ NE VOZI

Besplatan javni prijevoz za koncert Metallice

  • Autor: tportal.hr
  • 7.5.2010 17:39:27
  • 7.5.2010 16:27:28

U sklopu kampanje odgovornog konzumiranja alkohola 'Razmisli - kad piješ ne vozi', Zagrebačka pivovara u partnerstvu sa ZET-om organizirat će besplatan javni prijevoz svim posjetiteljima koncerta Metallice, koji održati 16. svibnja na zagrebačkom Hipodromu, uz predočenje ulaznice

Kampanjom 'Razmisli – kad piješ ne vozi' Zagrebačka pivovara želi, kao prvi i vodeći glas odgovornog konzumiranja piva u zemlji, podići svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju. Svoje je stajalište da nije sigurno voziti i konzumirati alkohol, čak i u malim količinama, Zagrebačka pivovara potvrdila preuzimanjem aktivne uloge kako bi na direktan način utjecala na promjenu ponašanja sudionika u prometu.

Osim što želi upozoriti na nespojivost konzumiranja alkohola i vožnje, cilj kampanje 'Razmisli' je podići svijest javnosti o potrebi poštivanja i provedbe zakonom određene dobne granice za prodaju i konzumaciju alkohola . Taj dio kampanje istaknut je kroz slogan 'Poštuj mlade, reci im ne!' s obzirom na to da mlađe generacije ulaze u najrizičniju skupinu zloupotrebe alkohola.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više