SPEKTAKL ZA POLA ARENE

Visoke cijene karata za Lady GaGu

25.04.2010 u 22:00

Bionic
Reading

Unatoč sumnjama nakon prošlogodišnjeg fijaska i odgode najavljenog koncerta, trenutno najpopularnija ženska pop zvijezda Lady GaGa 5. studenoga nastupit će u Zagrebu

Na partiju za medije održanom u Posh Fantasy Baru, organizatori iz Lupa promocije dali su i službenu potvrdu glazbenog spektakla o kojemu se šuška već neko vrijeme. Trenutno najveća ženska pop zvijezda poznata, osim po glazbi i koreografski zahtjevnim nastupima, i po smjelim modnim kombinacijama, nastupit će u zagrebačkoj Areni 5. studenog.

Maskirane hostese su pripremile uvertiru za koncert

Zagrebački koncert dio je jesenskog produžetka njezine već rasprodane europske turneje 'The Monster Ball tour' koja počinje 7. svibnja u Stockholmu, zatim se nastavlja u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj i Engleskoj te u Sjevernoj Americi. Ponukana mahom rasprodanim koncertima, Lady Gaga najesen ponovno stiže u Europu.

Početak prodaje ulaznica za zagrebački koncert počinje 30. travnja na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. 'Cijene karata prilagođene su nivou cijena u regiji, te se kreću od 370 i 420 kuna za sjedenje, 500 kuna za parter pa sve do 800 kuna za vip ložu', kazao je direktor Lupa Promocije Vladimir Ivanković.

Unatoč priličnim svotama, Ivanković očekuje da će i zagrebački koncert biti rasprodan napomenuvši da posjetitelji mogu očekivati neviđeni spektakl koji sama izvođačica najavljuje kao dosad neviđenu pop elektro operu. Za potrebe njezinog koncerta u Arenu stiže čak 70 tona opreme, dok je, primjerice, prtljaga za nedavni koncert Rammsteina i onaj U2-a težila četrdesetak tona.

Upravo zbog izuzetno zahtjevne produkcije u prodaji će biti samo 10.351 ulaznica, što je polovica kapaciteta Arene koja inače može primiti 20.000 ljudi.

Lady GaGa na turneji predstavlja novi album 'The Fame Monster' koji je u pušten u prodaju 18. studenog prošle godine, a nastavak je vrlo uspješnog prvijenca 'The Fame'.