ALL WOMEN JAZZ FESTIVAL

Otkazan i koncert Cassandre Wilson

21.04.2010 u 21:18

Bionic
Reading

Nakon što su zbog prekida zračnog prometa u Europi koji je uzrokovao oblak vulkanske prašine otkazani koncerti Dee Dee Bridgewater Quinteta i Eliane Elias Quarteta na All Women Jazz Festivalu, organizatori su izvijestili da odgađaju i koncert Cassandre Wilson Sextete

U obavijesti medijima iz All Women Jazz Festivala javljaju da se zbog problema u zračnom prometu i nemogućnosti dolaska izvođača iz SAD-a odgađa i koncert Cassandre Wilson, koji se trebao održati 26. travnja.

Organizatori su izrazili žaljenje zbog nastale situacije i otkazivanja svih koncerata najavljenih u sklopu 5. Ghetaldus All Women Jazz Festivala. Iako su učinili sve kako bi uspjeli u nakani da izvođači stignu u Zagreb te da se koncerti održe prema programu, suočeni s problemima u zračnom prometu bili su primorani otkazati sve koncerte, stoji u izvješću.

Ulaznice za otkazane koncerte
vraćaju se uz povrat novca na prodajnim mjestima gdje su kupljene - ulaznice za koncerte Dee Dee Bridgewater i Cassandre Wilson vraćaju se na blagajni KD Vatroslav Lisinski, a za koncert Eliane Elias na blagajni ZKM-a.