SPEKTAKULARAN KONCERT

Oliverov trijumf u Londonu, unatoč vulkanu

20.04.2010 u 14:00

Bionic
Reading

Oliver Dragojević održao je trosatni koncert u prestižnom Royal Albert Hallu u Londonu

'Osjećao sam se savršeno, pet puta sam skoro ostao bez daha koliko je bila dobra atmosfera', kazao je Oliver, piše Gloria, nakon spektakularnog londonskog koncerta
 
'Mislio sam da će biti samo 200 ljudi, a poslije su mi rekli da je bilo oko 2.000. Osjećao sam se savršeno, pet puta sam skoro ostao bez daha koliko je bila dobra atmosfera. Hvala svim ljudima koji su omogućili da se koncert održi i koji su uživali u njemu, nadam se da su guštali koliko sam i ja', kaže 62-­godišnji splitski pjevač koji je održao sjajan nastup u prestižnoj dvorani sa 4.500 mjesta i kraljevskom ložom za 500 članova.

Tako se Oliver pokazao jačim od vulkana, zbog čijeg je aktiviranja na Islandu koncert, za koji je termin u čuvenoj dvorani rezerviran godinu unaprijed, umalo otkazan. Ipak, u zadnji tren organizatori iz marketinške agencije Ictinus grupa odlučili su da se iz Zagreba u London ide dvama autobusima. Ta je avantura preko Slovenije, Austrije, Njemačke, Belgije, Francuske i Velike Britanije trajala čak 26 sati.

U drugom dijelu koncerta atmosferu je zapalio 26-godišnji riječki pjevač Marko Tolja, koji je bio i prateći vokal, a sa svojim idolom Oliverom imao je šanse zapjevati 'U ljubav vjere nemam' i 'Morski vuk', za što ih je publika nagradila ovacijama i pljeskom.