ČETVRTAK, OD 22 DO 4 SATA

Nezaboravni šlageri iz Tetkine radinosti uronjeni u Sirup

14.04.2010 u 12:39

Bionic
Reading

Samo u četvrtak, Sirup za vas organizira ludu večer disko funka, twista, šlagerijade i sličnih retro pravaca. Zaplešite s Kornelijem, Leom, Kati, Arsenom i ostalim trubadurima Jugotona, Helidona, RTB-ja, Balkantona, Pepite…

Nakon održanog partyja/performansa 'Cirkus zvan proljeće' u kojemu su se vilenjaci i rejveri razbacivali po klubu Sirup uz zvuke saksofona, harmonike, banja, kontrabasa i beatove go go dancea, funka i ruskog surfa, u Plan B stilu slijedi nastavak u potrazi za idealnim glazbenicima i idealnom klupskom atmosferom namijenjenom gradskim kaubojima i kaubojkama.

Ovoga četvrtka s početkom u 22 sata, i krajem u satima obasjanim tek probuđenim suncem, vratit ćemo se trideset, četrdeset godina unatrag i pjevati šlagere, slušati radio Luxemburg, piti sok Pipi, obući trapezice, plesati 60's R'n'R-stiskavac s ručnikom oko struka.

Ovakvu zamisao jedino mogu prirediti Tetkine radosti, trojac Dj-eva iz Slovenije, najbolji i definitivno jedini kolektiv na svijetu koji će u četvrtak samo za sirupovce zavrtjeti stare vinile ex Yu ostavštine diska, funka, popa i rocka u kombinaciji s legendarnim šlagvortima iz starih domaćih filmova.