YOUROPE

T-Mobile INmusic među najvažnijim europskim festivalima

02.04.2010 u 11:11

Bionic
Reading

T-Mobile INmusic festival postao je član asocijacije najvažnijih festivala u Europi, Yourope, i time još jednom potvrdio svoj međunarodni status

Među 56 najvećih europskih festivala koliko ih okuplja ova asocijacija od sada se nalazi i T-Mobile INmusic festival. To je prvi hrvatski festival uključen u ovu prestižnu asocijaciju koja okuplja poznate europske festivale kao što su Download, Roskilde, Frequency, Nova Rock, Benicàssim, Exit, Open'er, Rock Werchter, T In The Park, Pukkelpop, Pinkpop i drugi.

Nakon nominacije za The European Festival Awards u kategoriji Best Medium Sized Festival i ulaska u uži izbor među deset najboljih srednjih festivala, uvrštavanjem u članstvo Youropea T-Mobile INmusic festival dobiva još jedno međunarodno priznanje u 2010. godini.

Yourope - The European Festival Association - osnovana je 1998. godine, a trenutno broji 56 članova, među kojima i neke od najvažnijih festivala u Europi. U suradnji s Virtual Festivals pokreće europski festivalski program Eu.virtualfestivals.com i nagradu European Festival Awards.