SRETNI RODITELJI

Beyonce i Jay-Z čekaju dijete?

26.03.2010 u 11:01

Bionic
Reading

Američki portali raspisali su se o trudnoj Beyonce, no Beyonce i Jay-Z zasad šute. Nisu potvrdili vijest, ali je nisu ni demantirali

Sinoć je to objavio američki portal mediatakeout.com koji tvrdi da ima informaciju iz pouzdanog i provjerenog izvora, naglasivši da su Beyonce i Jay-Z iznimno sretni zbog toga što će dobiti dijete. Isti izvor potvrdio je da je 28-godišnja pjevačica u odličnoj kondiciji i zdrava te da se odmara, ali još ništa nikome nije rekla jer se i dalje namjerava baviti svojim poslom. Jay-Z je navodno izvan sebe od sreće što će dobiti dijete. Kao što je poznato, slavni je par uspio svih ovih godina držati svoju privatnost čvrsto iza zatvorenih vrata, u što su se uvjerili i hrvatski novinari tijekom njihovog posjeta jadranskoj obali prošle godine.

Beyonce i Jay-Z u braku su od 2008. godine, a koliko im je stalo do privatnosti govori i podatak da je svadbi prisustvovalo svega 30 najbližih prijatelja i rodbine. Na vijest o njezinoj trudnoći, mediji su se odmah prisjetili nekih njezinih ranijih izjava: 'Kada radim, radim žestokim ritmom, a kada volim nekoga, onda ga volim u potpunosti. Vrlo sam odana. Želim puno djece, ali tek nakon što sredim neke stvari u životu.' Uzmemo li u obzir da je 2009. bila godina Beyonce, čiji je posljednji studijski album osvojio čitav niz nagrada, kao i ona sama kao pjevačica i performerica, te da je Jay-Z svojim albumom također ostvario izniman uspjeh, imaju sve preduvjete da se prepuste roditeljstvu.