RASPISAN NATJEČAJ!

Postanite suradnik Ramba Amadeusa

24.03.2010 u 12:04

Bionic
Reading

Štoviše, Svjetski Mega Car objavio je natječaj u kojem traži mlade, talentirane i tehnološki dobro potkovane glazbenike koji bi surađivali s njim

Rambo je i službeno uputio poziv svim potencijalnim i zainteresiranim suradnicima: 'Ako ste upućeni u rad na programima za proizvodnju glazbe, audio i video obrade i montaže, imate dobro opće obrazovanje i privatno izuzetno cijenite lik i djelo Ramba Amadeusa Svjetskog Mega Cara, možda za vas ima mjesta. Mladost je prednost.' Svi koji odgovaraju ovim uvjetima slobodno mu se mogu javiti na mail rambadeus@gmail.com.

Inače, paralelno s ovom akcijom, sve bolje napreduje i akcija 'Prevedi i pošalji' u kojoj je pozvao sve svoje vjerne obožavatelje da prevedu tekstove njegovih pjesama na bilo koji postojeći jezik. Trenutno je ponosni vlasnik svojih pjesama prevedenih na burski i ukrajinski ('Bolje jedno vruće pivo nego četiri ladna'), na kineski ('Čobane, vrati se') i na bahasu, indonezijski jezik ('Komediju, tragediju, dramu'). Dakako, akcija traje i dalje i možete se slobodno uključiti. A ovih dana je predstavio i techno remix pjesme 'Vatrogasci' s albuma 'Hipishizik Metafizik' koji potpisuju Trut, Rascm, Dominator i Jakov, kao i pripadajući spot.