Glazba JAVNOST PRESUDILA

Oliver ipak neće uzeti 350 tisuća gradskih kuna

Budući da donacija od 350 tisuća kuna iz proračuna Grada Splita za koncert Olivera Dragojevića u Royal Albert Hallu u Londonu nije naišla na odobravanje javnosti, splitski se pjevač donacije odrekao

Novac je Oliveru za koncert 19. travnja u Londonu osigurao gradonačelnik Željko Kerum smatrajući ga dobrom promocijom za Split. No kako se javnost nije složila s mišljenjem gradonačelnika Keruma, Oliver se našao pod pritiskom zbog kojeg je odbio donaciju grada.

'Ja sam Splićanin i bila bi to na neki način promocija i Splita, ne bi to bila uludo bačena lova. Ali neki misle drukčije i ja sam odlučio odreći se gradskog novca', rekao je Oliver za 24 sata i potvrdio svoj nastup u Londonu.

Vezano uz donaciju grada Splita oglasio se i organizator koncerta, a pismo prenosimo u cijelosti:

'Organizator koncerta gospodina Olivera Dragojevića u londonskom Royal Albert Hallu prošle godine pokrenuo je pregovore o sponzorstvu Grada Splita po pitanju navedenog projekta.

Grad Split imao je najbolju namjeru sudjelovati u podršci koncertu g. Olivera Dragojevića, ali imajući u vidu nastalu ekonomsku situaciju u zemlji, u suradnji s Gradom Splitom odlučeno je da se predloženi sponzorski ugovor ne realizira.

Samim time ne postoji nikakva financijska obveza Grada Splita prema organizatoru navedenog koncerta.'

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više