Glazba KLUPSKI SPEKTAKL

Dress code za koncert grupe Covenant

  • Autor: tportal.hr
  • 9.3.2010 11:25:47
  • 9.3.2010 10:55:22

Za koncert švedske electro pop grupe Covenant preporučuje se dress code pa će tako svi koji dođu odjeveni kao menadžeri, direktori, poslovne tajnice i slično imati posebne povlastice

Naime, organizator koncerta Catalyst Infection u dogovoru s grupom Covenant koja puno pažnje poklanja svom imidžu, te s još nekim hrvatskim partnerima, odlučila je omogućiti posjetiteljima koji se odjenu u skladu s dress codeom posebne povlastice, o čemu će naknadno obavijestiti sve zainteresirane posjetitelje. Inače, Covenant dolazi u Zagreb 9. travnja u klub Aquarius, gdje će nastupiti u sklopu turneje na kojoj promovira najnoviji album 'Modern Ruin' slaveći istovremeno i 20 godina uspješne karijere.

Zanimljivo je da će kao predgrupa nastupiti vrlo popularna njemačka dark electro grupa Lola Angst koja kao zemlju porijekla na Myspaceu ima upisanu Hrvatsku i to Komižu na Visu, jer je navodno Aleksander Goldman porijeklom iz Hrvatske, a osim glazbom i vrlo visokim pozicijama na top ljestvicama širom Njemačke i sve više i Europe, pažnju su privukli scenskim nastupom uz velike crkvene orgulje koje često vuku sa sobom. Jedan od njihovih hitova zove se 'Kurva Sloboda' koji pjevaju na hrvatskom jeziku. U svakom slučaju, nastup Covenanta uz zagrijavanje Lole Angst mogao bi biti pravi klupski spektakl.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više