T-MOBILE INMUSIC FESTIVAL

Rasprodane ulaznice za ranoranioce

31.12.2009 u 12:09

Bionic
Reading

Ulaznice za ranoranioce za T-Mobile INmusic festival su rasprodane. U sklopu promotivne akcije svi fanovi festivala mogli su svoje ulaznice kupiti u svim T-Centrima po promotivnoj cijeni od 300, odnosno 250 kn s popustom za korisnike T-Mobilea

Taj podatak pojačava činjenica da su ulaznice za ranoranioce bile puštene u prodaju po povoljnijoj cijeni prije objave ijednog izvođača i line upa. Redoviti kontingent ulaznica za T-Mobile INmusic festival 2010. bit će u prodaji početkom 2010. godine.

Peto izdanje T-Mobile INmusic festivala bit će održano 22. i 23. lipnja, tradicionalno na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, a ponovno će ugostiti neka od najzanimljivijih glazbenih imena današnjice i ponuditi žanrovski bogat i raznolik program.

Do 30. siječnja traju prijave za dva natječaja T-Mobile INmusic festivala - za nastup bendova te za službenu pjesmu festivala. Na natječaj za nastup bendova mogu se prijaviti svi zainteresirani bendovi, a publika će svojim glasovima izabrati dva izvođača koja će nastupiti na glavnom, T-Mobile stageu. Za najbolje bendove publika će moći glasovati na službenoj web stranici festivala. Službena pjesma T-Mobile INmusic festivala bit će izabrana također glasovanjem publike, a svoje pjesme na natječaj mogu prijaviti svi zainteresirani autori koji ispune uvjete za sudjelovanje.