NAGRADNJAČA

Doček Nove godine u riječkom Terminalu - dobitnici

21.12.2009 u 15:22

Bionic
Reading

Na dočeku Nove godine u riječkom klubu Terminal zabavljat će vas talentirani house DJ i producent Seminal Grooves, kojemu će to ujedno biti prvo hrvatsko gostovanje. Tportal.hr vodi najbrže čitatelje na ludu novogodišnju noć

Silky je jedan od najtalentiranijih DJ-a i house producenata nove generacije. Uživa veliko poštovanje od brojnih velikana house glazbe. Pod imenom Seminal Grooves prvi puta je izdao ploču 'Keep Me Up' 2004. godine za Soulfuric records iz Miamija. Uskoro slijede pozivi za suradnju od imena kao što su Frankie Knuckles i Roger Sanchez. Seminal Grooves izdanja mogu se naći na kompilacijama Penthouse Ibiza, Defected, Bargrooves, Las Salinas.

Trenutno je resident DJ jednog od najboljih londonskih klubova The Egg uz redovita gostovanja u klubovima Ministry of Sound (London), Giant clubs (California), Amnesia (Ibiza), Circa (Toronto).

Silky vrti širok raspon house glazbe u setovima kada nastupa kao Seminal Grooves, kao što će to biti i u klubu Terminal. Očekujte vrhunski provod, vesele i vruće house ritmove koji će vas nezaustavljivo tjerati na ples.

Po dvije ulaznice osvojile su:

Barbara Lavrnja
Mariza Butorac

Dobitnike ćemo obavijestiti putem maila.