DETALJI O KONCERTU

Metallica na Hipodromu, cijena od 300 do 450 kuna

18.12.2009 u 14:42

Bionic
Reading

Organizatori koncerta, Lupa Promotion, na današnjoj konferenciji za novinare otkrili su detalje o nastupu Metallice 16. svibnja u Zagrebu

Ako su mogli Papa i Stonesi, može i Metallica – odluka da najpopularniji metal bend u novijoj povijesti 16. svibnja 2010. nastupi na golemom prostoru kakav je zagrebački Hipodrom možda zvuči malo previše ambiciozno, ali kako su najavili iz Lupa Promotiona, nitko ne očekuje dolazak 80 do 100 tisuća ljudi pa će koncertni prostor biti ograđeni travnjak u samom središtu Hipodroma. Pet metara visok zid spriječit će one bez ulaznica da gledaju svirku s distance (uvijek je, doduše, mogu slušati), a travnjak će biti pretvoren u neku vrstu koncertne dvorane bez krova.

Koncert su najavili Aleksandra Adamović (Universal Music), Vladimir Ivanković (Lupa Promotion) i Martina Bogišić, producentica koncerta

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 18. prosinca 2009. (dva dana ranije za fan club, preko Metclub.com), a u prodaju će se pustiti 20.000 ulaznica, što je kapacitet te 'open air dvorane'. Bude li se svih 20.000 komada rasprodalo odmah, postoji mogućnost proširenja kapaciteta, ali to je zasada – to. Dovoljno za fanove s ovih prostora, jer najbliži koncert koji će bend imati nekoliko dana prije Zagreba jest onaj u Budimpešti – očekuje se, stoga, dolazak obožavatelja iz svih ostalih susjednih zemalja.

Broj ulaznica za fan pit jest 3.000, a cijena jedne je 360 kuna. Stajanje će vas koštati 300 kuna (16.500 mjesta), a tribine (samo 500 ulaznica) koštaju 450 kuna.

Svi koji kupe ulaznice u uredu Lupa Promotiona (Drniška 22) dobivaju 10 posto božićnog popusta, a ostaje se samo nadati da se neće dogoditi naglo otkazivanje kakvo smo već jednom doživjeli prije pet i pol godina.