KAČIĆ PREMALEN

Doček uz Stavrosa za 140 tisuća kuna na makarskom parkiralištu

24.11.2009 u 22:03

Bionic
Reading

Grad Makarska će za novogodišnji nastup Jasmina Stavrosa izdvojiti 140.000 kuna, a jedan od najskupljih hrvatskih zabavljača Makarane će vrlo vjerojatno zabavljati na parkiralištu, objavila je Makarska kronika

Grad Makarska ove je godine odlučio prekinuti tradiciju novogodišnjeg slavlja na centralnom gradskom trgu Kačiću koje se drže gotovo svi gradovi u svijetu i sve izmjestiti na novu lokaciju na koju će, kako glasi obrazloženje pročelnika Odjela za društvene djelatnosti Dražena Kuzmanića, 'stati više ljudi'.

Konačna odluka o novoj lokaciji za novogodišnje slavlje još nije donesena, a osim parkirališta ispred hotela Osejava, spominje se i mogućnost da doček bude organiziran na gradskoj rivi.

Za nastup Jasmina Stavrosa i njegova pratećeg benda Naranča, s kojim je, što je za Makarsku kroniku potvrdio i Stavrosov menadžer, ugovor potpisan krajem prošlog tjedna, Grad Makarska izdvojit će 140 tisuća kuna. Suprotno pročelnikovim izjavama, menadžer Jasmina Stavrosa tvrdi kako je dogovoreno da nastup bude na Kačićevom trgu.

Premda se sve do nedavno razmatrala solucija da zbog gradske kase osiromašene recesijom Makarane u najluđoj noći za mnogo manje novca zabavljaju domaće glazbene snage, organizatori javnog dočeka od te su ideje ipak odustali procijenivši, kaže Kuzmanić, kako im je proračunski dio namijenjen za božićno-novogodišnji program dovoljan da prihvate ponudu poznatog estradnjaka koji slovi za jednog od najskupljih izvođača u Hrvatskoj.