Glazba EH, TI HIROVI SLAVNIH

Mariah pjeva isključivo u društvu mačaka i golubova

  • Autor: I. T.
  • 19.11.2009 14:34:13
  • 19.11.2009 14:01:30

Baš poput prave dive, s dodatkom opakog pretjerivanja, Mariah Carey na nastupu u Velikoj Britaniji ima nevjerojatne prohtjeve koji uključuju mačkice, golubove i papirnate leptire

Pjevačica veća od ekstravagancije same zahtijeva da je na njezinom nastupu na otvorenju trgovačkog centra Westfield u Londonu okružuje 20 bijelih mačića i sto golubova.

Ali nije to sve! Do tamošnjeg roza tepiha (crveni valjda više nisu u modi) Mariah Carey ne želi dojahati na bijelom konju, već se dovesti u ružičastom Rolls Royceu. Izvor koji je sudjelovao u pregovorima i navlačenjima izjavio je za Daily mail da je tek šesti automobil zadovoljio Mariahin istančani ukus.

Na kraju kič-balade pjevačicu moraju prekriti konfeti u obliku leptira, a u njezinoj pratnji bit će čak 15 ljudi i 80 zaštitara.

Međutim, čini se da ova priča neće biti sretnog kraja, barem ne za Mariah, dok će nesuđeni akteri zahvaljivati 'strogim pravilima' centra. Naime, zbog zabrane uvođenja životinja u centar, osiguranja, zdravlja i gotovo nemoguće tehničke realizacije Mariahinih sanja, mačkice i golubovi ipak neće uveličati otvorenje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više