U ZAGREBU 26. STUDENOG

Backstreet Boysi žele samo domaću puricu i pivo

17.11.2009 u 20:19

Bionic
Reading

Samo desetak dana dijeli nas od koncerta Backstreet Boysa u zagrebačkoj Areni. Pripreme za koncert su pri kraju, a dečki su od svih mogućih želja jedino tražili velike količine vode i lokalnog piva, puricu s mlincima i vožnju u luksuznim Mercedesima

Dečki u Zagreb dolaze dan ranije, točnije 26. studenoga, a kako je upravo na taj datum veliki američki praznik, Dan zahvalnosti, od organizatora su zatražili da im osiguraju nekoliko velikih tradicionalnih hrvatskih purica i isključivo domaća pića. Izrazili su želju da razgledaju Zagreb po kojem će ih voziti luksuzni Mercedesi E klase.

Ulaznice za koncert još uvijek su u prodaji, a svi koji su ulaznice već kupili te oni koji to tek planiraju mogu ući u dvoranu od 19 sati, kada se otvaraju vrata. Naravno, sretnici koji osvoje upoznavanje s ‘beksićima’ dolaze na tonsku probu gdje će se slikati sa svojim idolima te u intimnoj atmosferi odgledati dio generalne probe. Službeni početak koncerta je u 21 sat.
Ovaj je koncert značajan za još jednog mladog pjevača - Bojana Jambrošića. Naime, Bojan će po prvi puta zapjevati svoje nove pjesme s nadolazećeg albuma u zagrebačkoj Areni kao predizvođač Boysima.

Novi album Backstreet Boysa ‘This is Us’ već je nekoliko tjedana u prodaji u izdanju Menart recordsa.
Svi koji to nisu, neka nabave svoju ulaznicu na vrijeme kako bi prisustvovali vrhunskom spektaklu najvatrenije četvorke, čiji nastup s nestrpljenjem čekamo već gotovo desetljeće.

Ulaznice po cijeni od 200 kuna za stajanje, 250 kuna za tribinu i 500 kuna za lože mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa ili putem njihove web stranice www.ticketpro.hr.