SPALADIUM ARENA

Solidni Simple Mindsi, frontmen grupe s Hajdukovim šalom

14.11.2009 u 10:49

Bionic
Reading

Koncet su započeli hitom Sanctify Yourself s albuma Once Upon A Time, a Kerr se pojavio na pozornicu s Hajdukovim šalom te odmah pridobio simpatije

Škotska rock grupa Simple Minds u petak je dobrom glazbom zabavljala Splićane u Spaladium Areni koja je bila polupuna. Organizatori tvrde da je prodano šest tisuća ulaznica, no ni parter nije bio popunjen.

Četvorka koja se još uvijek dobro drži, pjevač Jim Kerr, gitarist Charlie Burchill, bubnjar Mel Geynor i basist Eddie Duffy, bila je energična i još je u zavidnoj formi, prenosi Slobodna Dalmacija

Predgrupa je bio Vlatko Stefanovski trio, a Mindsi su koncet započeli hitom Sanctify Yourself s albuma Once Upon A Time, pola sata prije najavljenog početka. Iako su promovirali novi materijal, naglasak koncerta bio je na starim pjesmama s početka karijere.

     

'U Splitu je sve odlično, prekrasan vam je grad i more. Doktori su nam savjetovali otkazivanje koncerta zbog gripe, ali mi nismo željeli napraviti svinjariju i razočarati vas. Odsvirat ćemo koncert sa srcem', kazao je frontmen grupe Kerr, koji je na pozornicu stigao s Hajdukovim šalom te odmah pridobio simpatije.