NAGRADNJAČA

Tko ide na koncert Backstreet Boysa

13.11.2009 u 14:21

Bionic
Reading

Slavni Backstreet Boysi vratili su se na svjetsku glazbenu scenu! Kako zvuče nakon dugogodišnje stanke, hrvatski obožavatelji imat će prilike čuti 27. studenog, kada dečki dolaze u zagrebačku Arenu. Tportal.hr ovom prigodom poklanja 4x2 ulaznice najbržim čitateljima

Dečki dolaze u Zagreb u sklopu europskog dijela turneje 'This Is Us', koja je počela 30. listopada u Portugalu, a završava u Danskoj. Howie kaže da su obožavateljice Backstreet Boysa histeričnije u Europi, a jednom su im u Berlinu skočile na autobus, pa su tri sata bili zarobljeni.

'U Europi su fanovi uzbuđeniji budući da smo u SAD-u doma i da su se već naviknuli na nas. Definitivno nam se više vesele Europljanke. Kada smo bili u Berlinu, obožavateljice su skočile na naš autobus, pa smo bili ondje zarobljeni tri sata. Nismo mogli ni naprijed ni nazad. Čak je i jedna djevojka pala pod autobus, no sve je, srećom, prošlo OK', kazao je član najpopularnijeg boy benda na svijetu.

Bojan Jambrošić, pobjednik showa 'Hrvatska traži zvijezdu' i trenutno najtraženija mlada glazbena nada, nastupit će kao predizvođač na koncertu najpopularnijeg boy benda koji je s oduševljenjem prihvatio Bojana jer u njemu, osim kavlitetnog vokala, članovi vide i svoje početke u ranim devedesetima kad su još bili mlada i entuzijastična vokalna grupa, a danas su najpoznatiji i najpopularniji boy bend u svijetu.

Zagrijte se za zagrebački koncert i potražite koncert Backstreet Boysa s 'Unbreakable toura' u londonskoj O2 areni u MAX TV videoteci.

Od londonske do zagrebačke arene, put na koncert Backstreet Boysa vodi preko MaxTV Videoteke!

Korak prvi: pogledaj njihov koncert 'Live from O2 Arena in London' u videoteci i obnovi znanje
Korak drugi: dokaži da si pravi obožavatelj banda u nagradnom kvizu na tportalu
Korak treći: pričekaj 26. studeni kada će tportal objaviti imena dobitnika nagradnih karata
Korak četvrti i najzabavniji: ludo se provedi na fenomenalnom koncertu u Zagrebačkoj Areni 27. studenog!

tportal i MaxTVvideoteka – tvoja ulaznica za povratnički spektakl sezone!

Po dvije ulaznice osvojili su:

Slobo Tomić
Maja Bruketa Bujanović
Gabrijela Grubelić
Petar Simovič