6. STUDENOG, DOM SPORTOVA

Rasprodan Massive Attack

05.11.2009 u 13:26

Bionic
Reading

Rasprodan je koncert grupe Massive Attack koji će se održati 6. studenog u Domu sportova

Šest godina od posljednjeg gostovanja u zagrebačkom Domu sportova, Massive Attack priprema 6. studenog pravi glazbeno-scenski spektakl na kojem će predstaviti dugo iščekivani album Splitting the Atom. Uz već kultne hitove Unfinished Sympathy, Protection i Teardrop, Robert 3D Del Naja i Grantley Daddy G izvodit će pjesme s novog albuma čiji singlovi osvajaju publiku i kritiku.

Massive Attack i Beck'sperience, koji organizira koncert, domaćoj publici pripremaju nezaboravni scenski nastup uz atraktivne svjetlosne efekte i videoradove, a u izvedbi novih pjesama pridružit će im se i Martina Topley-Bird, glavna gošća turneje koja nastupa i kao predgrupa.

U sklopu kampanje 'Razmisli - kad piješ, ne vozi', Zagrebačka pivovara u suradnji s Gradom Zagrebom organizirala je besplatni javni prijevoz svim posjetiteljima uz predočenje karte za koncert.

Massive Attack u Zagreb stižu dan ranije i nisu imali većih prohtjeva poput većine glazbenih zvijezda, a kao veliki ljubitelji noćnih provoda i partyja, već su iskazali interes za Beck'sperience Massive Attack After party koji će se nakon koncerta održati u popularnom klubu Aquarius. O njihovom boravku i doživljajima u Zagrebu fanovi će imati prilike saznati više na photo blogovima koje ovaj trip hop duo redovito vodi na svojoj web stranici www.massiveattack.com.

 



Massive Attack: 'Teardrop'