FURIA TOUR KOD SUSJEDA

I Tony Cetinski odlučio osvojiti Beograd

29.10.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Cetinski će nastupiti u beogradskoj Areni na Valentinovo, 14. veljače 2010. godine, a njegov se koncertni show već sada najavljuje kao muzički spektakl kakav dosad nije viđen u zemljama regije

'Eto mene konačno u Beogradu! Godinama zovu, mi planiramo, ali nikako nije bilo prilike da se predstavim beogradskoj publici kako želim. Sad dolazim i obećavam vrhunsku produkciju i zabavu. Oni koji dođu 14. veljače u beogradsku Arenu pamtit će taj koncert još dugo', rekao je za beogradski Blic Tony Cetinski.

'Nastup u Beogradu je posljednji koncert u okviru turneje 'Furia Tour', tokom koje je Cetinski sa svojom ekipom koju čini više od 150 ljudi obišao sve veće gradove u regiji. Nakon što je rasprodao sve najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji (u svibnju je dva puta nastupio u rasprodanoj Areni u Zagrebu), Toni je odlučio da najvećim koncertom, u beogradskoj Areni, završi turneju', nadopunila ga je Snježana Jerković, PR Tonyja Cetinskog, te dodala da će se uz prateći bend Živa legenda Tonyju na bini u Areni pridružiti i plesačice koje su svoje mjesto u njegovom timu izborile na audicijama u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani. Koreografiju za nastupe osmislila je dugogodišnja plesačica Tine Turner Ivona Brnelić. Uz posebne efekte i raskošnu scenografiju, Tonyjev program će dodatno začiniti styling i kreacije Viktora Drage, koji je osmislio kostime za nastup u skladu s pojedinim Tonyjevim pjesmama.