Glazba INTERVJU

Koja: Moj film je dosadan ali tko voli da tripuje…

  • Autor: D. Jagatić
  • 23.10.2009 11:04:30
  • 23.10.2009 9:00:00

U srijedu navečer u sklopu ovogodišnjeg ZFF-a održana je premijera prvog filma legendarnog Koje, 'Fank-i-lastiš Crnog Zuba'. Čujte u videointervjuu pokoju Kojinu o filmu, sessionu s beogradskim glazbenicima, Disciplin A Kitschme i skladanju glazbe za predstave

ZFF
Koja u filmu 'Fank-i-lastiš'
Beograd 2004, Crni Zub kreće u akciju potrage za kvalitetnim sadržajem. Snimajući usput zastarjelom kamerom svijet oko sebe, u Klubu FLU Akademija organizira pet ekskluzivnih gradskih događaja na kojima, svirajući električnu gitaru, improvizira i stvara glazbu 'na licu mjesta' s raznorodnim beogradskim glazbenicima različitih generacija.

Animirani kadrovi pripreme, lutanja i doživljaja Crnog Zuba tijekom akcije se prikazuju na zidu iza glazbenika, kao i u pauzama između improvizacija. Poslije 88 minuta intenzivne potrage akcija je uspješno privedena kraju pozitivnom rock and roll kakofonijom. Misija ispunjena, sadržaj je pronađen!

Koja film Fank-i-lastiš Crnog Zuba potpisuje kao redatelj, scenarist, producent, montažer te, naravno, autor glazbe. Film je pred prepunom dvoranom Teatra &td najavio kao 'muzički film'. A sve drugo - o filmu, novim albumima i radu u kazalištu - rekao je nama u ekskluzivnom videointervjuu. 

 


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više