30. LISTOPADA

St!llness osvaja Močvaru novim albumom

21.10.2009 u 15:43

Bionic
Reading

U petak, 30. listopada, Močvarom će zavladati St!llness, bend koji je prvijencem dignuo ljubitelje dobre glazbe na noge, a drugim albumom odlučio podići i one ostale

Svi koji će doći 30. listopada u Močvaru, moći će uživati u vrhunskom Molotovljevu koktelu hip-hopa, reggaea, drum'n'bassa i HC distorzija s pjevanim i rap vokalima St!llnessa te će ujedno imati prilike kupiti novi album prije službenog datuma njegova izlaska, i to po promotivnoj cijeni. Ulaznice za koncert dođu 40 kuna, a na dan koncerta 55 kuna.

Grupa St!llness okupljena je prije pet godina, a nakon objavljivanja debi albuma pod nazivom 'Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović' 2007, čvrsto se postavlja unutar scene. Album je dobio jako dobre kritike glazbenih kritičara i publike te je svrstan među najbolja hrvatska izdanja u 2007. godini.

Tekstovi njihovih pjesama s jedne strane su žestoki, angažirani i punk-banalni, a s druge strane osjećajni i s filozofijskom dozom te potiču slušatelje na reakciju, pokret i pozitivno razmišljanje. Sretnici, koji su već bili prisutni njihovim energičnim live svirkama, svjedoče o događaju koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Stoga, nema razloga da propustite močvarno ludilo.

 



St!llness: Blues za moju majku