ZA SVE KOJI SU BILI U GJURI

Od danas gratis ulaznice za Plavi orkestar u Areni

20.10.2009 u 10:03

Bionic
Reading

Uz novi singl i album, Plavi orkestar će sljedeću godinu obilježiti velikom povratničkom ex-Yu turnejom. Glazbeni spektakl u Areni Zagreb održat će se 13. ožujka 2010. godine, a fanovi koji su kupili ulaznice za mini koncert 'Proba Orkestra' u Gjuri dobit će besplatne ulaznice

Plavci će, kao što su i obećali, unatoč iznimnom zanimanju, osigurati gratis ulaznice za zagrebački koncert najvećim fanovima koji su kupili karte za mini koncert 'Proba Orkestra' održan u Gjuri 25. svibnja. Ulaznice se već od utorka 20. listopada mogu zamijeniti u poslovnici Eventima u Berislavićevoj ulici u Zagrebu.

Plavi orkestar je posljednju godinu dana posvetio svom novom albumu i pripremama za veliku ex-Yu turneju. Bend je trenutno u studiju Truli na zagrebačkom Ribnjaku, gdje završava snimanje sedmog studijskog albuma pod producentskom palicom Nikše Bratoša.

Već od sredine studenog svi ljubitelji Plavog orkestra moći će uživati u njihovom novom singlu, a album, koji će donijeti još novih velikih hitova, izlazi početkom veljače 2010. godine.

Karte za veliki glazbeni spektakl 13. ožujka u zagrebačkoj Areni mogu se kupiti od ponedjeljka 12. listopada na svim prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica su 160 kuna za fan pit, 130 kuna za parter, 160 kuna za donje tribine i 130 kuna za gornje tribine

 



Plavi orkestar: Goodbye Teens