ŽESTOKI SARUMAN

Zvijezda 'Gospodara prstenova' snimila metal božićni singl!

15.12.2014 u 13:44

Bionic
Reading

Vremešni britanski glumac Christopher Lee, koji je fanovima 'Gospodara prstenova' dobro poznat kao čarobnjak Saruman, sa svojih 92 godine vjerojatno je najstariji metalac u svijetu showbizza

Neumorni glumac ('Drakula', 'Zvjezdani ratovi') veliki je fan heavy metala pa je snimio božićnu stvar pod nazivom 'Darkest Carols, Faithful Sing'

Radi se o sasvim drukčijoj verziji poznatog božićnog klasika 'Hark! The Herald Angels Sing'.

Snimio ju je sa svojim starim suradnikom, gitaristom Hedrasom Ramosom koji je radio na ranijim materijalima, studijskom 'Charlemagne: The Omens Of Death' te božićnom 'A Heavy Metal Christmas' iz prošle godine.

Svoju metal karijeru ovaj poznati glumac započeo je 2010. objavivši album 'Charlemagne: By the Sword and the Cross' koji je naslijedio 'Charlemagne: The Omens of Death' in 2013. godine.

Lee je dosad objavio dva božićna albuma. EP 'A Heavy Metal Christmas' našao se u prodaji 2012., a 'A Heavy Metal Christmas Too' izašao je prošle godine.

Budući da se njegova pjesma 'Jingle Hell' prošle godine našla na 22. mjestu Hot 100 top-ljestvice Billboarda, Lee koji je tada imao 91 godinu, zasad je najstariji glazbenik koji se našao na toj top ljestvici.

'To je pomalo zločesta pjesma. Ali u svakom slučaju vrlo zabavna', izjavio je tada slavni glumac.