Glazba VRUĆE DESTINACIJE

Klub Papaya i Exit kreću u lov na turiste

Get exited ime je novog projekta koji su u sklopu Weekend Media Festivala najavili klub Papaya iz Novalje na otoku Pagu i Exit iz Novog Sada

Predstavnici dviju značajnih muzičkih destinacija potpisali su ugovor, a zajedničkim snagama žele pridobiti nove turiste iz cijeloga svijeta. Već od ljeta 2010. formirat će se zajednički turistički angažman koji će obuhvatiti kako ove dvije 'vruće' destinacije tako i Dubrovnik, Beograd, Crnu Goru te Bosnu i Hercegovinu.

Cilj zajedničke suradnje je da se ova regija pozicionira kao najprivlačnija omladinska destinacija te da postane svjetska prijestolnica kulture, zabave, druženja i adrenalinskog sporta. Ciljana skupina, mladi, predstavljaju budućnost turizma, kako govore nosioci ovog projekta, jer oni gaje simpatije i rado se vraćaju na mjesta gdje su se izvrsno proveli, zaljubili i stekli prijateljstva.

'Skoro pa i nema osobe u regiji koja ne zna za jedno od dva najpoželjnija open air mjesta u svijetu, jedina dva muzička branda iz regije koje su uspjele postići globalni uspjeh i prepoznatljivost', istaknuli su iz kluba Papaya i Exita.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više