NIJE DONNA, NEGO ONA

Huljić i Veljača pokreću TV program za žene

18.09.2009 u 17:05

Bionic
Reading

Na Weekend Media Festivalu tvrtka Ujedinjene produkcije predstavila je nove projekte, među kojima je najviše odjeknula suradnja s tvrtkom Tonči Huljić Production. Poznati skladatelj i renomirani stručnjaci na tržištu komunikacija, medija i produkcije odlučili su zajednički pokrenuti TV program samo za žene pod nazivom 'Ona'

Budući da je suradnja s Jelenom Veljačom u AVA produkciji bila vrlo uspješna, Huljić ju je angažirao i na ovom projektu.

'Došao sam na ideju da treba osvježiti TV program i ženama ponuditi drugačiji i raznolikiji sadržaj. Teško je danas ugoditi ženama, ne bih rekao da ih mi muškarci ne možemo zadovoljiti, ali danas je to postala vrlo kompleksna stvar', našalio se Tonči Huljić te dodao da muškarci imaju već dovoljno sadržaja na TV programu te da je konačno došao red na žene.

'Htio sam da se program zove na talijanskom - 'Donna' - ali žena mi je predložila da će biti zvučnije ako bude jednostavno 'Ona'. I Jelena Veljača će surađivati na ovom projektu. Budući da svakoga tjedna čitamo njezine kolumne i već smo radili zajedno, suradnja je logičan slijed događaja', osvrnuo se Tonči.

Osim ovog projekta, tvrtka Ujedinjene produkcije, koju vode Dario Vince, Vedran Perišić, Tibor Gojun i Igor Šumaković, surađuje i s drugim ponuđačima u regiji, pa su tako najavili suradnju s produkcijskom kućom Ring Mulitmedija s kojom će za TV kuću A1 iz Makedonije raditi na makedonskoj telenoveli.

Nakon najava budućih i predstavljanja tekućih projekata uslijedio je party za koji je hranu pripremila Ana Ugarković. Poznata kuharica bila je iznenađena brzinom kojom su gosti pojeli njezine delicije i u čudu je gledala prazan stol, no brzo se snašla i konobarima naredila da iznesu još neka ukusna jela koja je pripremila.