PRVA VEČER

Pozitivni koncert digao Zagreb na noge

29.11.2014 u 09:35

Bionic
Reading

Puna Velika dvorana zagrebačkog Doma sportova oduševljeno je ispratila prvu večer desetog jubilarnog Pozitivnog koncerta

Deseti Pozitivac svojim su premijernim nastupom otvorili riječki Jonathan koji su u pola sata pokazali da su stvoreni za velike pozornice. Gotovo tisuću i pol gledatelja ispratilo je njihov nastup i zagrijalo dlanove za povratak Elementala na najveći dvoranski koncert godine.


Na energičnu hip hop družinu idealno su se nastavili Jinxi, još jedni debitanti Pozitivnog koncerta. U sat vremena Yaya i društvo prošetali su se svojim prebogatim katalogom i savršeno odigrali ulogu co-headlinera. TBF su svoje drugo ukazanje na Pozitivcu shvatili jako ozbiljno i otvorili nastup pjesmom 'Moj um pali' s kultnog prvijenca. Sat i pol svirke, završene oko sat nakon ponoći, dobro je uznojio pun Veliki Dom i na najbolji način najavio drugi koncertni dan.

Danas će se na pozornici Doma sportova izredati Luxus Lord, Kandžija i gole žene, Brkovi i Dubioza kolektiv. Ulazi će biti otvoreni od 19:30, a prvi nastup počinje u 20:15. Očekuje se izuzetno velika gužva te se mole svi gledatelji da što ranije dođu do dvorane.
U prodaji je ostalo svega nekoliko desetaka ulaznica koje se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dancing Bearu i Dallas Music Shopu. Očekuje se da će i one nestati tijekom jutra te da će drugi dan Pozitivnog koncerta biti rasprodan.