VRHUNSKA ZABAVA

Shimon i Dreadzone u Aquariusu

17.09.2009 u 15:38

Bionic
Reading

Početak jesensko-zimske sezone u zagrebačkom klubu Aquarius obilježit će dolazak klupske drum'n'bass atrakcije Shimona i šarolike dub–reagge britanske šestorke Dreadzone. U razmaku od svega dva dana (25 i 27. rujna) publika u klubu na Jarunu moći će prisustvovati setu vrhunskog DJ-a i koncertu benda koji je hrvatska publika već imala prilike čuti na INmusic festivalu 2008. godine

Potporu Shimonu, koji je svojedobno objavljivao za Ram Records, a danas je vlasnik Audioporn Recordsa, dat će DirtyBeatzCrew koji već nekoliko godina u Zagreb dovodi recentna imena drum 'n' bass scene.

Dreadzone je prvi put u Hrvatskoj nastupio na već spomenutom INmusicu u sklopu Radio 101 stagea, kada je izazvao opće oduševljenje prisutnih.

Iza sebe ima pet studijskih i dva koncertna albuma, a koncertnu promociju albuma 'Live at Sunrise', održanu 2006. godine, naglo je prekinula iznenadna smrt gitarista Stevea Robertsa, nakon čega je bendu prijetio razlaz. Srećom, to se nije dogodilo i bend je s koncertima ponovno počeo u ljeto 2007. godine.

Ulaznice za Shimona i DirtyBeatzCrew mogu se nabaviti na ulazu u klub po cijeni od 40 i 50 kuna, dok karte za Dreadzone u pretprodaji stoje 130 kuna i 150 kuna na dan koncerta.