PREDBLAGDANSKI KONCERT

Tereza Kesovija nastupa u kinu Europa

27.11.2014 u 13:34

Bionic
Reading

Tereza Kesovija u zagrebačkom kinu Europa 18. prosinca održat će nezaboravan predblagdanski koncert kojim će još jednom pokazati kako su glazba i emocije najbolji posrednik između nje i njezine publike

Osmišljen po uzoru na ekskluzivne koncerte koje je glazbenica održala u sličnim dvoranama diljem Europe i svijeta, ovaj koncert već sada, iako tek u pripremi, privlači iznimnu pažnju domaće, ali i međunarodne glazbene i medijske javnosti. Ujedno, nastavak je ovo velika dva koncerta koja je ova glazbena diva održala u Zagrebu posljednjih godina, a koji su opravdano proglašavani glazbenim događajima sezone.

Ne smijemo zaboraviti ni to da je upravo u Zagrebu, u tadašnjem Varijetu, Tereza 1961. imala svoj prvi nastup pred većim auditorijem. Od tada do danas ona vrlo uspješno održava koncerte u zagrebačkim dvoranama, uvijek ispunjenima do posljednjeg mjesta, i na koje glazbenicu dolaze slušati ljubitelji njezine glazbe iz cijele Europe.

Tereza će predstaviti presjek svoje bogate karijere koja traje dulje od 50 godina. Kao i uvijek na pozornici, svoju ljubav i glazbu Tereza će darivati svojoj vjernoj publici te im se tako još jednom put zahvaliti zbog vjernosti koju joj poklanjanju.

Bit će to uistinu posebna večer ispunjena iskrenim emocijama, jer veza između Tereze i njezine publike uistinu je rijetka i jedinstvena. Ta veza traje preko 50 godina i ona je trajna i vječna.