FRONTMEN JE BESKUĆNIK

Sjećate se Creeda? Pali su na niske grane!

27.11.2014 u 10:30

Bionic
Reading

Scott Stapp, pjevač nekad popularnog američkog rock benda Creed, koji je početkom 2000. bio na vrhovima top ljestvica s hitovima poput 'With Arms Wide Open' i 'Higher', zaprepastio je fanove postavivši na Facebook video u kojem je otkrio da je beskućnik

Stapp (41) tvrdi da mu je pokraden sav novac te da jedva preživljava.

'Trenutačno živim u Holiday Innu, po milosti Božjoj, jer sam prije nekoliko tjedana živio u svom kamionu. Nisam imao ni za hranu. Dva dana nisam ništa jeo pa sam završio u bolnici', rekao je Scott.

Na glasine da ima problema s drogom Scott Stapp je poručio da je 'trijezan onoliko koliko to netko može biti'. Kao dokaz toga kaže da je izvadio krv i dao urin na testiranje.

'Ljudi koji su uzeli novac od mene iskoristili su ga i sada me pokušavaju diskreditirati. Što god da sam radio u prošlosti, pojedinci mogu to pronaći, iskoristiti i poniziti me', izjavio je glazbenik, ističući da je sretan zato što kroz glazbu širi poruke kršćanstva.

On tvrdi da mu je netko ukrao identitet i pokrao sav novac.

'Ovo nije zemlja u kojoj sam odrastao, niti je ovo Amerika koju želim za svoju djecu i njihovu budućnost', ljutito poručuje Scott dodajući da će potražiti pravnu pomoć.

Dobitnik Grammyja koji se u prošlosti borio s ovisnostima o alkoholu i drogama ističe da je sada posvećen Kristu i kršćanstvu.