NAGRADNJAČA

Osvojite DVD Massima iz pulske Arene!

27.11.2014 u 09:09

Bionic
Reading

Predstavljamo novu Massimovu pjesmu 'Ispod nekog drugog neba'. Nastala je iz pera Predraga P'Eggyja Martinjaka, autora koji je potpisao iznimne Massimove hitove, između ostalih 'Iz jednog pogleda' i 'Suze nam stale na put'.

'P'Eggy ima glazbeni rukopis koji meni odlično leži. Uživam radeći s njim u studiju, jer se u radu međusobno nadopunjujemo i nadahnjujemo. Mislim da će se tu poveznicu osjetiti i publika i uvjeren sam da će pjesmu 'Ispod nekog drugog neba' često vrtiti i slušati,' izjavio je Massimo.

'Čim se rodila u mojoj glavi, znao sam da je pjesma idealna za Massima,' nadovezao se P'Eggy

Sinergija Massima i P'Eggyja najbolje se osjetila na prethodnom Massimovom studijskom albumu 'Dodirni me slučajno', a suradnja među njima nastavlja se nesmanjenim žarom.

Ljubavna priča koja se događa ispod nekog drugog neba imat će svoje veliko predstavljanje na koncertu koji Massimo priprema u zagrebačkom Domu sportova 14. veljače od 20 sati. Ulaznice za valentinovski koncert su u prodaji u sustavu Eventim, a podsjećamo da su povoljnije cijene ulaznica do 1. prosinca (100 kn parter, 130 kn tribina i 200 kn VIP).

Uz koncert u Zagrebu, u pripremi su splitski i beogradski nastup, pa možemo govoriti o turneji 'Jedan dan ljubavi'.

Uživajte u novim stihovima!

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja tri DVD-a koncerta iz pulske Arene!

Imena dobitnika objavit ćemo u utorak, 2. prosinca.

DVD su osvojili:

Tea Josipović
Marija Berendika
Lana Bezinović Šostar

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.