TONY PREDSTAVIO 'KRIK':

Volio bih snimiti duet sa Severinom

20.11.2014 u 19:59

Bionic
Reading

Tony Cetinski gostovao je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' te je predstavio novu pjesmu pod nazivom 'Krik'

'Moraš biti uzbuđen kad izlazi nešto što si radio i u što silno vjeruješ', rekao je Tony najavljujući novu pjesmu 'Krik' u eteru Narodnog radija.

Pjesmu autorice Aleksandre Milutinović Tony je premijerno predstavio u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', otkrivši da će novi album objaviti u travnju sljedeće godine.

S Aleksandrom je započeo suradnju na prošlom albumu, za koji mu je popularna autorica napisala hit 'Zar malo to je'.

Vezano uz tu pjesmu, Cetinski je ispričao anegdotu s kolegicom Ninom Badrić. 'Nina, koja je moja dugogodišnja prijateljica, rekla mi je da to nije pjesma za mene. Budući da je postala regionalni hit, ispada da je ono što Nina ne prepozna za mene bingo. Nadam se da joj se ni ova neće svidjeti', šalio se dobro raspoloženi Tony, priznajući da bi volio snimiti duet sa Severinom.

'Volio bih da moj brat Mateo zapjeva još koji put, ali ne više na mojoj svadbi', kaže Cetinski, kazavši i da je u životu donio puno nepromišljenih odluka, ali da bi uvijek želio imati još djece.

Popularni pjevač nije zadovoljan time kako ga je komičarka Andrea Andrassy odglumila u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. 'Dobro su je našminkali', kaže Cetinski, kojem će, priznaje, u nadolazećem showu 'The Voice' najveći konkurent biti Jacques Houdek.

Paralelno s pjesmom, objavljen je i spot za 'Krik', a autorica Aleksandra Milutinović na novom će albumu biti zastupljena s čak četiri pjesme.