'PROKLETO LAGANO'

Pogledajte novi spot Žanamari i J'Animalsa!

20.11.2014 u 18:00

Bionic
Reading

Žanamari Lalić, pjevačica koja je nedavno objavila sretnu vijest da čeka prvo dijete sa suprugom Marijem Perčićem, snimila je novi videospot za stvar 'Prokleto lagano' sa svojim J'Animalsima

Glazbu za pjesmu napisala je s gitaristom benda J'Animals, Gordanom Dragićem, a tekst je njezino djelo. Žanamari (33) je spot režirala sa suprugom Marijem Perčićem (28).

'Pjesma 'Prokleto lagano' već neko vrijeme čeka svojih pet minuta. Napravili smo je prije više od godinu dana i čekali pravi trenutak za nju. S obzirom da pjesma govori o pravoj ljubavi i srodnim dušama, sad je savršen trenutak da izađe na svjetlo dana, jer upravo taj trenutak proživljavam i u svom životu. Od svih pjesama koje spremamo za novi album baš ovu pjesmu je prepoznao i Miroslav Rus i savjetovao nas da je izdamo što prije i da ne zna što čekamo jer vjeruje da je to ta pjesma koja će biti prekretnica za J'Animalse. Savjet i podrška tako velikog autora definitivno je velik vjetar u leđa za naš novi singl', kaže Žanamari Perčić.

'Odlučila sam napraviti jednostavan, iskren i nimalo nakićen spot. Prava ljubav je zapravo jako jednostavna kad se dogodi i ne trebaju ti reflektori i filmske kamere da je pokrenu. Sigurna sam da će baš u ovo jesensko/božićno vrijeme ova romantična priča dotaći mnoge zaljubljene duše, a i one koji još vjeruju u ljubav i čekaju onog pravog ili pravu', poručuje Žanamari, a podsjetimo da se pjevačica ovoga ljeta udala.