U POGONU JEDINSTVO

Ususret Tuborg Open Fairu u Zagrebu

17.11.2014 u 20:27

Bionic
Reading

U zagrebačkom Pogonu Jedinstvo u petak 12. prosinca održat će se Tuborg Open Fair

Glazbena platforma Tuborg Open Faira za cilj ima obogatiti hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu, a 12. prosinca u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo doživjet će klupsku inačicu.

U goste s nominacijom za najboljeg drum'n'bass DJ-a dolazi Friction praćen MC Linguisticsom. Uz njih nastupaju Petar Dundov, reper Frenkie, ABOP, koji izvode elektroničku glazbu uživo, kao i najistaknutiji zagrebački klupski program Chew The Fat! CRO uz pratnju Remi iz Elementala.

Za ovaj događaj ekipa iz produkcije najavljuje još spektakularnije izdanje, do sada neviđeno na sličnim događajima. 

Od skromnog starta početkom 2000. godine do danas, engleski Friction je skupio zavidno iskustvo i titulu jednog od najpoznatijih imena drum'n'bass scene. Osnivač jedne od najboljih drum'n'bass etiketa, Shogun Audio, koja slavi 10. obljetnicu, vlasnik Drum & Bass Arena Awards 2011. godine, te voditelj na BBC Radio 1, Friction je izvođač koji nikad ne razočara. Neprekidno nastupa po cijelom svijetu, a ljetos je na Outlook festivalu u pratnji MC Linguistics nastupao na glavnom stageu, kao i na Shogun Audio pozornici, gdje je dokazao zašto ga legendarni Pete Tong naziva zvjerkom. Isti dvojac dolazi u pogon Jedinstvo pokazati surovu energiju drum'n'bassa.