U NOVOM SPOTU

Ljubavna drama Judite Franković i Davora Gopca

28.10.2014 u 11:45

Bionic
Reading

Psihomodo Pop ima novi videospot u kojem se ponovno pojavljuje zagrebačka glumica Judita Franković

Nakon što su prije nekoliko mjeseci napravili paklenu atmosferu u Domu sportova gdje su promovirali album 'Čiribu čiriba', Psihomodo Pop ne posustaju.

'Ona ludo pati'
naziv je novog singla skinutog s aktualnog albuma, a u tom videospotu ponovno je glavna protagonistica Judita Franković. Ovako psihići završavaju svoju 'trilogiju' s Juditom!

Od otmice iz cirkusa u 'Donni' i nimalo mirnog zajedničkog života u 'Bejbi', u novom videospotu s odmakom od osam godina, Gobac i Judita imaju tri sina, rokere Bojana, Demiana i Kikija, s kojima nimalo nije dosadno.

'Mislim da sam zaista imala privilegiju raditi s Psihomodo popom i Gonzom. Napravili smo zapravo tri mala filma i jedva čekam vidjeti ih sve zajedno, jer svaki za sebe priča svoju priču, a opet sva tri zajedno čine zaokruženu cjelinu. Moram priznati da nakon cijele suradnje ludo patim što smo završili priču, a opet pjesme benda i spotovi ostaju, pa tako ni priča nikada nije gotova. Na setu smo ovaj puta imali klince i jedva čekam priliku da jednom svojim klincima ispričam rock & roll koji nam se dogodio na sva tri snimanja', izjavila je Judita nakon završetka snimanja.

Evo kako izgleda ljubavna idila Judite i Gopca u videospotu 'Ona ludo pati':