ELECTRO FEŠTA

Dixon gostuje u Kinu Mosor

23.10.2014 u 13:49

Bionic
Reading

Stereotip u kino Mosor dovodi Dixona nakon punih šest godina od posljednjeg zagrebačkog gostovanja

U zagrebačkom kinu Mosor9. studenoga održat će se prava electro fešta!

Dixon, Felver, Petar Dundov, Omar, Homeboy i Mimi
nastupaju 9. studenog 2014. u Zagrebu od 17 do dva sata. 

Druge nedjelje u studenome, ostvarit će se davna želja mnogih ljubitelja elektronske glazbe da isključivo kasnovečernju do ranojutarnju plesnu rabotu prebace u manje uobičajene kasnopopodnevne sate jednog od najmirnijih dana u tjednu. Želju ostvaruje te istodobno pridonosi kvalitativnoj i kvantitativnoj progresiji glazbenih večeri u Zagrebu STEREOTIP – novo događanje čije će se debitantsko izdanje održati u nedjelju, 9. studenog u Kinu Mosor s početkom u 17 i trajanjem do dva sata.

Dixon će se predstaviti zagrebačkoj publici punih šest godina nakon posljednjeg nastupa u Aquariusu, i to čak četverosatnim glazbenim setom.

STEREOTIP nastaje kao svojevrsni nastavak Stereo Studija, kolektiva i organizatora glazbenih večeri koje su obilježile 2000-e godine. Pored osnivača glazbenog labela Innervision i Berlinera s privremenom zagrebačkom adresom – Dixona, sve moguće izvedenice techno, house, tech-house, acid house, deep house, chicago house i ostalih uzbudljivih, repetitivnih a opet melodioznih plesnih pravaca predstavit će aktivni i uzbudljivi domaći producenti i DJ-i: Petar Dundov, Felver, Omar, Homeboy i Mimi.

Ulaznice za prvi STEREOTIP mogu se od srijede, 22. listopada kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entrija u Zagrebu.