NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert grupe S.A.R.S.

22.10.2014 u 08:52

Bionic
Reading

Koncert S.A.R.S.-a u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu 25. listopada najveći je i najvažniji u njihovoj karijeri stoga će bend za taj susret s fanovima pripremiti poseban, dosad neizvođen program.

Na zagrebačkoj set-listi naći će se tako i pjesme koje nisu nikad izvodili uživo i pjesme koje su nekad svirane pa sada vraćene u program, a sve podebljano gostima koji su više od posebnoga.

Možda nepravedno zapostavljene 'Praštaj' i 'Malo mi je falilo' nikad nisu odsvirane na koncertima pa će u Domu sportova doživjeti premijere. 'Zimski san', 'Zemlja', 'Budim se' i 'Ustaj brate' davno su bili dio live nastupa i za ovu priliku grupa ih vraća u život. Popis gostiju još se slaže i definitivno će sadržavati neka iznenađenja, ali već sada se može najaviti da će se S.A.R.S.-u na pozornici pridružiti Saša Antić iz TBF-a u pjesmi 'Malo mi je falilo' i Dialup Lama, frontmen beogradskih bendova Bolesna štenda i The Branka, koji će s njima izvesti 'Mir u svetu', veliki hit s albuma 'Kuća časti'.

Naravno, uz navedene ekskluzive, S.A.R.S. će pred zagrebačku publiku iznijeti sve najbolje što ima – 'Buđav lebac', 'Perspektivu', 'Lutku', 'To rade', 'Debeli lad', 'Klinku', 'Rakiju', 'Ti, ti, ti', 'Dane brojim', 'Ratujemo ti i ja' i mnoge, mnoge druge.

Zagrebačka svirka predstavit će Žareta i ekipu na raskošno produciranoj pozornici u omiljenoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj, dvorani koju bend dobro poznaje od trijumfa na Pozitivcu 2013. Pred njima će, osim Zagrepčana biti publika iz doslovce svakog kuta države, a i susjednih zemalja. Prema prvim izvještajima, fanovi kupuju ulaznice u Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Čakovcu. Dubrovniku, Karlovcu, Sisku i Slavonskom Brodu, a ima ih koji će na koncert stići iz Maribora i Ljubljane.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 3x2 ulaznice za koncert!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 24. listopada.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Matija Javornik
Marija Tomić
Ida Krešo