GLAZBENI SPEKTAKL GODINE

2Cellos gosti Andrei Bocelliju u Areni Zagreb

21.10.2014 u 22:36

Bionic
Reading

Još mjesec dana ostalo je do velikog glazbenog spektakla – koncerta Andree Bocellija 29. studenoga. Na pozornici Arene Zagreb pridružit će mu se neka od najvećih hrvatskih imena po kojima smo poznati u inozemstvu pa ćemo na koncertu imati priliku vidjeti Zagrebačku filharmoniju, Akademski zbor Ivan Goran Kovačić, sopranisticu svjetskog glasa Lanu Kos te svjetski popularni 2Cellos

Lani Kos ovo neće biti prvi put da će zapjevati s ovom velikom talijanskom zvijezdom. Naša poznata sopranistica i Andrea Bocelli zapjevali su zajedno prošle godine na proslavi stogodišnjice veronskog opernog festivala u Areni Verona i oduševili prisutne.

Na poziv Andree Bocellija, na pozornici će mu se pridružiti i svjetski popularni dvojac – violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić, poznatiji kao 2Cellos. Virtuozi na violončelu, koji su oduševili cijeli svijet svojim obradama, razveselit će sve prisutne suradnjom s još jednom glazbenom zvijezdom.

Ne propustite ovaj glazbeni događaj godine 29. studenog u Areni Zagreb. Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak media centra te putem sustava eventim.hr.