NAGRADNJAČA

Osvojite ulaznice za Trentemøller!

22.09.2014 u 10:23

Bionic
Reading

Genijalni danski producent i multiinstrumentalist Trentemøller nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture u utorak 30. rujna uz pratnju benda. Zagrebački nastup dio je drugog dijela europske ljetne turneje, a priliku da besplatno posjetite jedno od najvažnijih stranih gostovanja u Zagrebu ove jeseni nude vam Tvornica kulture i tportal.hr

Prije posjeta našoj metropoli friško je vani i album "Lost Reworks" koji je Trentemøller izdao pod svojim labelom In My Room, a sastoji isključivo od remikseva skladbi zadnjeg albuma "Lost". Na njemu su svoj doprinos dali umjetnici kao što je Toydrum, Unkwon, T.O.M. And His Computer, Jenny Wilson, a svi su pokazali svoje osobno viđenje Trentemøllerove glazbene vizije.

Trentemoller - Miss You


Trentemøller je na svjetskoj glazbenoj sceni prisutan malo više od desetljeća, ali za to vrijeme je uspio stvoriti uistinu impresivnu karijeru nošenu jedinstvenim i prepoznatljivim zvukom. Debitantski uradak “The Last Resort”, istražujući zvuk između indiea i elektronike, dobio je pohvale te prezentirao njegov rad široj publici. Četiri godine kasnije objavljen je album “Into The Great Wide Yonder” koji je polučio više instrumentacija i vokala kao i analognog zvuka.
U rujnu 2013. objavljen je album “Lost” na kojem je Anders ugostio poznata imena nezavisne scene – od legendarnog dua Low, Sune Rose Wagnera (The Raveonenettes), Jonnyja Piercea (The Drums) i Ghost Societyja do Kazu Makino iz Blonde Redheada. Zvuk albuma pomaknuta je plesna elektronika s dubokim utjecajima krautrocka, indie-rocka, post-punka, pa čak i jazza i klasike.
“Lost” je predstavio evoluciju Trentemøllerovog rada i neumornog eksperimentiranja sa zvukom. Uz studijske albume na kontu ima i više od dvadeset EPa i mnoštvo remixeva među kojima su i oni za Aphex Twin, Royksopp, The Knife, Mobyja, Robyn, Franz Ferdinand, Modeselektor, UNKLE, Raveonettes i Depeche Mode.

Anders Trentemøller dolazi u Zagreb u pratnji svog peteročlanog benda i donosi nevjerojatan live show, bitno različit od današnje općeprihvaćene prezentacije elektronske glazbe.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 100 kn, a na sam dan koncerta 120 kn a službena prodajna mjesta su:
•Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
•www.entrio.hr
•www.eventim.hr

 

Poklanjamo vam 3x2 ulaznice, a dobitnici će biti poznati u petak, 26. rujna.

Dobitnice su:

Marta Haraminčić, Anđelka Golub i Nina Šuljak.
O preuzimanju svojih ulaznica dobitnice će biti obaviještene putem e-maila.