NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Alestorm i Brainstorm!

17.09.2014 u 14:40

Bionic
Reading

Živopisni škotski pirate metalci Alestorm i legendarni njemački power metal bend Brainstorm nastupaju u zagrebačkom Vintage industrial baru u utorak 30. rujna! Osim njih, na ovom malom metal festivalu publici će se predstaviti kanadski epic death power metalci Crimson Shadows i australski folk metalci Troldhaugen

ALESTORM
https://www.facebook.com/alestormband
Alestorm se vratio svojim novim, izvanrednim albumom 'Sunset on the Golden Age', izdan za Napalm Records. Privlačne pjesme s obiljem piratske tematike karizmatični kapetan Christopher Bowes i njegova posada posebno za hrvatsku publiku dovode u Zagreb. Osim promocije novog albuma, na repertoaru će se naći poznati hitovi s prošlih albuma 'Captain's Morgan Revenge', 'Black Sails At Midnight' i 'Back Through Time'. Do sada su nastupali u Zagrebu kao predgrupe Grave Diggeru 2009,  Sabatonu 2010. te na Metalfestu 2012. u Zadru. Sada dolaze održati show za koji smo sigurni da ga nikada nećete zaboraviti!

BRAINSTORM
https://www.facebook.com/officialbrainstorm
Nakon dvije godine legendarni power metalci Brainstorm ponovno nastupaju u Zagrebu! Brainstorm slavi 25 godina postojanja te su izdali svoj novi, 10. po redu, studijski album 'Firesoul' te ga promoviraju na zajedničkoj turneji s Alestormom. Bend odlikuje žestok stil, bez previše simfoničnih tendencija i melodičnih dijelova upotpunjenih klavijaturama. Njihov zvuk su brzi i žestoki rifovi, pomalo traešerske solaže i bubnjevi te oštar vokal. Osim promocije svojeg zadnjeg albuma, odsvirat će svoje najveće hitove iz bogate karijere. Sve istinske ljubitelje heavy i power metala pozivaju na svoj koncert u Zagrebu! Kao predgrupe nastupit će kanadski epic death power metalci Crimson Shadows (https://www.facebook.com/CrimsonShadowsBand) te australski folk metalci Troldhaugen (https://www.facebook.com/Troldhaugen). Crimson Shadows će se predstaviti sa svoja dva albuma 'Glory On The Battlefield' te 'Kings Among Men', dok će se Troldhaugen predstaviti sa svojim debi albumom 'Ramshackle'.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna u pretprodaji mogu se kupiti na sljedećim mjestima: Vintage industrial bar (Savska 160), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Maldoror (Lopašićeva 3) i Dallas (Tkalčićeva 7).

Svi oni koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznice na nekom od prodajnih mjesta mogu ih rezervirati na mailrockmetal.hrvatska@gmail.com te ih podići na dan koncerta na blagajni Vintage industrial bara. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 100 kuna.
Tportal.hr i Rock Metal Croatia daruju vam 2x1 kartu za ovaj jesenski metal spektakl Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu 24. rujna.
Po jednu ulaznicu su osvojile: Kristina Kurnik i Nika Vizek.