THICKE SE 'PERE'

Za seksistički hit krivi su - alkohol i tablete?!

16.09.2014 u 11:43

Bionic
Reading

Robin Thicke našao se na meti brojnih kritika zbog kontroverzne pjesme 'Blurred Lines' i seksističkog spota koji ju je pratio

Zbog spomenute pjesme vodile su se nedavno rasprave oko autorskih prava, s obzirom da se u to uz Tickea i Pharrella Williamsa uplela obitelj Marvina Gayea tvrdeći da je u 'Blurred Lines' posuđen dio iz Gayeve stvari 'Got To Give It Up'. U travnju je taj spor djelomice razriješen, no čini se da Thickeove izjave ne treba uzimati previše ozbiljno jer, kako kaže, mnoge je intervjue održao pod utjecajem alkohola i tableta.

'Prošle godine sam stalno bio pod utjecajem alkohola i tableta. Na mnogim sam intervjuima bio u takvom stanju. Bio sam pod utjecajem Vicodina i alkohola i u studiju. Gledati Pharrella kako radi na pjesmi nevjerojatno je iskustvo', kaže Robin.

Mnogi se sada s pravom pitaju ne želi li se Thicke ograditi od pjesme koja ga je proslavila, a koja je izazvala mnoge negativne reakcije zbog teksta i spota koji vrijeđa žene.

U ranijim je intervjuima Pharrell isticao da je Robin najzaslužniji za 'Blurred Lines', naglasivši da ne možemo često čuti bijelce koji imaju takav sjajan osjećaj za soul.
 
Kako je ranije objavljeno, spor oko 'Blurred Lines' s obitelji Gaye nastavlja se iduće godine.