DOBRO JOJ IDE

I ona je zaigrala na kartu seksipila

02.09.2014 u 16:24

Bionic
Reading

Tina Vukov karijeru je započela sa samo 13 godina, a ovo je prvi put da je zaigrala na kartu seksipila

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica i dobitnica diskografske nagrade Porin, Tina Vukov na scenu se vraća novim singlom, ali i novim glazbenim izričajem. Singl '666' ljubavne je tematike.

Tekst za pjesmu '666' napisala je Senka Laginja, a pjesmu su uglazbili Tomislav Gojanović i Rejhan Okanović. Za aranžman i produkciju zaslužan je Zvonimir Dusper - Dus.

Tina Vukov je karijeru započela sa samo 13 godina, a već sa 14 je potpisala diskografski ugovor s Croatia Recordsom. Sa 15 ostvaruje uspješnu suradnju s Matijom Dedićem s kojim nastupa na Dori 2004. s pjesmom 'Tuga dolazi kasnije'. Dvostruka je osvajačica diskografske nagrade Porin 2007. za najbolju debitanticu i žensku vokalnu izvedbu, a iste je godine ponovno nastupala na Dori s pjesmom 'Tata'.

Tina Vukov pjesmom '666' publici predstavlja novi stil, koji je ujedno i prekretnica u njenoj glazbenoj karijeri. 'Nova pjesma zvuči kao nešto što sam instinktivno nazvala dark pop. Dok sam radila pjesmu imala sam u glavi zvuk grupe Hooverphonic, Lane Del Rey i Madonninog albuma 'Ray of light'', rekla je za Večernji list Tina, koja je spot za svoju novu pjesmu snimila na nekoliko lokacija u Zagrebu. Redatelj spota je Luka Nižetić, koji se kroz cijeli video trudio što više nam približiti Tinine osjećaje i njenu emociju.