Glazba NOVI ALBUM 2. OŽUJKA

U2 početkom kolovoza svira u Beču

Popularni irski bend U2 početkom ožujka izdaje novi album, a objavljeni su datumi gdje i kada sviraju uoči svjetske turneje 2009.

Početkom ožujka sljedeće godine, popularna irska grupa U2 izdat će dvanaesti studijski album 'No Line On The Horizon'.
Riječ je o albumu koji izlazi četiri i pol godine nakon posljednjeg albuma 'How To Dismantle an Atomic Bomb' koji je grupi donio Grammyja za najbolji album godine.

Izdavačka kuća Interscope priopćila je da će album svagdje biti objavljen 2. ožujka, dok će se u SAD-u pojaviti dan kasnije.

Album je sniman u Maroku, Dublinu, New Yorku i Londonu, a producirali su ga stari suradnici grupe Brian Eno, Daniel Lanois i Steve Lillywhite.

Objavljeni su do sada još uvijek neslužbeni datumi koncerata za svjetsku turneju 2009. godine. Tako mbi se prvi koncert trebao održati 1. srpnja u rodnoj Irskoj (Dublin), zatim slijede koncerti 4. srpnja u Londonu, 6. i 7. srpnja u Belgiji (Bruxelles), 9., 10. i 11. srpnja u Nizozemskoj (Rotterdam), 16., 17. i 18. srpnja u Francuskoj (Pariz), 21. srpnja u Njemačkoj (Berlin), 23. srpnja u Gelsenkirchenu, 27. i 28. srpnja u Španjolskoj (Barcelona), 31. srpnja i 3. kolovoza u Italiji (Milano), 4. i 5. kolovoza u Švicarskoj (Zurich), 7. i 8. kolovoza u Austriji (Beč), 10. kolovoza u Češkoj (Prag), 20. i 21. kolovoza Švedska (Štokholm), 24. i 25. kolovoza u Norveškoj (Oslo) i posljednji koncert održat će 26. i 27. kolovoza u Poljskoj (Chorzow).

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više