DJ I PRODUCENT RICHIE HAWTIN:

'Je li Hrvatska nova Ibiza za techno turiste?'

29.08.2014 u 09:38

Bionic
Reading

Richie Hawtin, poznati DJ i producent, uvjeren je da bi Hrvatska mogla postati nova Ibiza za ljubitelje techno glazbe

Hawtin je na profilu na Facebooku analizirao svoja ovogodišnja gostovanja spomenuvši upravo Hrvatsku kao potencijalnu hit destinaciju za sve one koju uživaju u zvukovima techna i sličnih žanrova.

Slavni je DJ uvjeren da bi Hrvatska mogla privući techno turiste u potrazi za ludom zabavom.

'Već neko vrijeme priča se o tome da je Hrvatska nova Ibiza jer ova španjolska meka za fanove techna polako mijenja svoj imidž te se više želi približiti VIP turistima. Ovaj petak bio je test koji je potvrdio da su istinite sve te glasine o Hrvatskoj kao nasljednici Ibize', bio je prepun pozitivnih dojmova Hawtin nakon nastupa na festivalu Sonus u Hrvatskoj. Poznati DJ i producent nastupio je na završnici petodnevnog festivala, dobivši i dodatni sat za svoj set od gradonačelnika!

Richie je nastavio: 'Dao sam sve od sebe da bi ta večer završila na najljepši mogući način. Uz odličnu publiku i nošen fantastičnom energijom, odradio sam taj dodatni sat koji smo dobili od gradonačelnika. I svi skupa smo doživjeli izlazak sunca. Bilo je to zbilja fantastično'.

Kad takvo što kaže Richie Hawtin, onda to zasigurno ima određenu težinu. Ako je on vidio takvo što u Hrvatskoj, zasigurno i nas ostale čeka nešto, komentira stoneyroads.com

U ovom dijelu Mediterana održavaju se brojni festivali (Hideout, Dimension, Elephant Elephant, Outlook, Seasplash i FOR party).